Të gjithë kur udhëtojmë me avion kemi mendime të cilat na shqetësojnë, e më i madhi ndër to është frika në qoftëse gjithçka do shkojë mirë me fluturimin.

 

Mirëpo jo të gjithë kanë të tilla “probleme”, e kjo gjë duket qartë nga videoja e mëposhtme. Pamjet tregojnë një moment zë,nke ndërmjet dy pasagjerëve në avion, të cilët gr.inden për perden e dritares, pasi njëri e do të mbyllur e tjetri të hapur.

 

Ata janë të ulur ne sendilje të ndryshme dhe situata që krijohet është e pazakontë. Burri i ulur përpara e kërkon perden të hapur, e ndërsa ai mbrapa e do të mbyllur. Situata tensionohet, derisa stjuardesa e avionit detyrohet të ndërhyjë për të qetësuar dy pasagjerët.