Ky është momenti i pabesueshëm i një qeni të zgjuar, që tregon aftësitë e tij bujqësore derisa drejton traktorin e pronarit të tij.

Qeni Rambo, ka tërhequr një lumë vizitorësh në shtëpinë e tij, në County Down, Irlandën e Veriut, ku shpesh shihet duke hipur në një traktor të kuq “Massey Ferguson”, dhe duke ndihmuar pronarin tij Albert Reid

Qeni gjashtë vjeçar, babai i katër qenushëve ka ndihmuar pronarin e tij të kosit lëndinë, të mbjellë toka, të lëvrojë arën.