Kujdesi për shëndetin oral është një nga gjerat me te rëndësishme që një njeri mund të bëj ndaj vetes. Dhe për hir të së vërtetës ne shqiptaret akoma nuk e kemi të rrënjosur në edukatën tonë vëmendjen që duhet ti kushtojmë dhëmbëve tanë. Por duhet sjelle në vëmendje se pak nga pak kjo gjë po fillon të zbehet sidomos në qytetin e Shkodrës dhe për ketë gjë janë pikërisht ata…

Edison Shimaj dhe Jona Subashi. Te dy se bashku me pasionin e tyre kanë ngritur kliniken e tyre dentare në Bushat të Shkodrës të quajtur Idental.al.

Një klinike që jo vetëm në Shqipëri por edhe në shtetet e ndryshme europiane mund të konkurojnë fuqishëm sa i përket çdo lloj shërbimi si edhe të ambienteve që ata posedojnë.

Edisoni dhe Jona sollën një “fryme” të re sa i përket shërbimit dentar në Shkodër e jo vetëm ku për rreth 6-7 vite ata arritën të bënin diferencën me punën dhe pasionin e tyre ne ketë fushe.

Suksesi i tyre natyrisht vjen pas një pune të mire organizuar me stafin e tyre në laboratorin e klinikes. Pasi pa ndihmën e tyre natyrisht që nuk do ishte e lehtë.

Ajo çka e bën punën te suksesshme është “dashuria” jo vetëm për profesionin e tyre por edhe dashuria në jetën reale.

Ata janë një çift qe vendosen se bashku të ngrejë kliniken Idental.al duke nisur një rrugëtim jo pak impenjativ por mbi të gjitha me synimin që të bëjnë diferencën në këtë fushë.

Jona dhe Edisoni sjellin mbi te gjitha teknologjinë me të fundit sa i përket shëndetit dentar madje atë teknologji e shërbime që janë ndoshta akoma larg ne horizontin dhe planet e shume stomatologeve të tjerë.

Në Idental.al kemi te bëjmë edhe me @iclearl.al.

Çifti Shimaj janë pjesëmarrës edhe në panairin e Dentistrisë që u zhvillua ne Tirane i cili ishte Kongresi i 3 Ndërkombëtare në Shqipëri në fushën e dentarisë.
Në ketë panair jo pak interesant dhe të veçante u be prezantimi i produkteve me inovative të shëndetit oral kur Idental.al prezantuan produktin e tyre iclear.al.

Ky produkt vjen me një çmim tepër të arsyeshëm dhe shumë efikas për drejtimin dhe zbardhimin e dhëmbëve të cilin mund ta gjeni tek idental.al duke ju siguruar një buzëqeshje fantastike dhe plote bardhësi. E gjitha kjo ka ardhur nga Jona dhe Edisoni për te gjithë ata që duan një buzëqeshje dhe dhembe të bardhe si bora.

Duhet theksuar se një çift si Jona Subashi dhe

Edison Shimaj duhen vlerësuar maksimalisht jo vetëm për pasionin dhe punën e pa kursyer ne fushën e dentarisë por edhe për dëshirën të sjellin fjalën e fundit të teknologjisë e jo vetëm në ketë fushë.

Te dy së bashku duhet të jenë pikërisht ata që te na japin dëshirën e kurajon për të bërë që çdo kush të mundohet të beje ëndrrat dhe pasionin e tyre në realitet.