Një djalë i ri, mashtroi vajzën, dhe veprimi i tij ishte krejtësisht i pazakontë.

Dikush tjetër me siguri se do të ngurronte ta bënte, por ai veproi i qetë duke e përgatitur mirë “befasinë” për të dashurën e tij, Ai i tha të dashurës se i kishte blerë një dhuratë,

dhe i dha asaj një kuti në formë zemre. Kur ajo e hape ate dalin detajet nga dhurata, shikone videon per ta pare reagimin e saj.

https://youtu.be/fZOEPK