Një ngjarje e rëndë është regjistruar në autobusin Kombinat-Kinostudio, ku është dhunuar rëndë shoferi i mjetit.

 

Shkak është bërë vjedhja e portofolit të një prej udhëtareve. Vajza ka pa pikasur se i ishte marrë kuleta ka njoftuar fatorinon dhe shoferin. Ky i fundit ka mbyllur dyert, por kjo gjë ka shkaktuar irritim të pasagjerët e tjerë, ku një prej tyre ka dhunuar shoferin.