Ato njihen si “sicarias”, ose vr asëse me pagesë.

 

Në jetën e përditëshme të gjithë e dinë që janë shtëpiake të zakonshme, por në të vërtetë ato paguhen për të hequr qafe të padëshiruarit e b andave kr iminale. Arsyeja pse janë të preferuarat e “kontraktorëve” është se askush nuk do të dysh ojë tek fytyrat e tyre kaq ëngjëllore…

 

23-vjeçarja Camilla tregon se ka kryer 6 vr asje deri tani, madje disa prej tyre kur ishte shtatzënë me fëmijën e dytë.

 

Ndërsa Monica ka kryer vr asjen e parë kur ishte 12 vjeç dhe gjithashtu shtatzënë.