LIMON-DIETA që deri sot nuk e keni provuar! Dobësohuni 10 kilogramë për dy javë

Dieta bizare me limon nga ju nuk kërkon kurrfarë ndryshimesh drastike jetësore dhe e gjitha që duhet të bëni është që çdo ditë në lukth të zbrazët të pini përzierjen e lëngut të limonit dhe ujit.

Jo vetëm që do të humbni kilogramët e dëshiruar, por me ndihmën e kësaj diete do të pastroni tërë organizmin nga toksinat.

Në dy javët e ardhshme përmbajuni këtyre instruksioneve dhe trupi juaj do të rinohet, transmeton Telegrafi.

Përzierjen është e nevojshme ta pini përnjëherë, por nëse kini probleme, atëherë pini aq sa mundeni, ndërkaq pjesën e mbetur lëreni për më vonë. Mirëpo, atë që ju ka tepruar duhet ta pini një orë para racionit.

Kjo dietë nuk u rekomandohet personave të cilët kanë probleme gastrointestinale.

Mirëpo, nëse keni tepricë kilogramësh, të cilët dëshironi t’i eliminoni në mënyrën krejtësisht natyrale, atëherë kjo dietë përfundimisht është ajo të cilën mund ta provoni.

Dita e parë: Lëng nga 1 limon të përzier me 1 gotë ujë të freskët.

Dita e dytë: Lëng nga 2 limonë të përzier me 2 gota ujë të freskët.

Dita e tretë: Lëng nga 3 limonë të përzier me 3 gota ujë të freskët.

Dita e katërt: Lëng nga 4 limonë të përzier me 4 gota ujë të freskët.

Dita e pestë: Lëng nga 5 limonë të përzier me 5 gota ujë të freskët.

Dita e gjashtë: Lëng nga 6 limonë të përzier me 6 gota ujë të freskët.

Dita e shtatë: Lëng nga 3 limonë të përzier me 10 gota ujë të freskët. Shtoni 1 lugë mjaltë dhe pijeni gjatë gjithë ditës.

Dita e tetë: Lëng nga 6 limonë të përzier me 6 gota ujë të freskët.

Dita e nëntë: Lëngun nga 5 limonë të përzier me 5 gota ujë të freskët.

Dita e dhjetë: Lëng nga 4 limonë të përzier me 4 gota ujë të freskët.

Dita e njëmbëdhjetë: Lëng nga 3 limonë të përzier me 3 gotë ujë të freskët.

Dita e dymbëdhjetë: Lëng nga 2 limonë të përzier me 2 gota ujë të freskët.

Dita e trembëdhjetë: Lëng nga 1 limon të përzier me 1 gotë ujë të freskët.

Dita e katërmbëdhjetë: Lëng nga 3 limonë të përzier me 10 gota ujë të freskët. Shtoni 1 lugë mjaltë dhe e pini përzierjen gjatë gjithë ditës