Kur prisni një fëmijë, ka shumë shqetësime që ngacmojnë nënën e ardhshme.

 

Kur Lacey dhe Andrew Jackson e panë vajzën e tyre për herë të parë, ata u mërzitën. Natalie u lind më 9 janar me operacion cezarian, por prindërit e saj nuk e prisnin që ajo të kishte një pjesë të fytyrës së saj të mbuluar në një ngjyre të errët. Natalie është vajza e tretë e Lacey, 35 vjeç dhe Andrew, 34 vjeç, siç raportohet nga XPosé.ie.

 

Kur infermierja më dha mua, pashë vendin e zi që mbulonte anën e majtë të fytyrës së saj. Ajo ishte e bukur, por unë isha i shqetësuar sepse nuk besoja qe vajza ime do te lindte ne kete menyre. Natalie u vizitua nga një ekip mjekësh që zbuluan qe për fat të mirë, fëmija ishte i mirë dhe nuk kishte probleme shëndetësore.

 

Megjithatë, prindërit e Natalie e dinë se gjërat nuk do të jenë aq të thjeshta në të ardhmen.

 

“Ndërsa përqafoj fëmijën tim të bukur, duke e dashur atë çmendurisht, kam frikë se dikush do të shohë në të vetëm dëshirën, jo personin e bukur që do të bëhet”.

 

Frika e tyre është e kuptueshme duke pasur parasysh se shumë njerëz, si në internet dhe në ‘jetën reale’, sulmojnë ata që janë të ndryshëm. Por reagimi i vëllezërve te Natalies, Elliot dhe Devin, i siguroi prindërve te tyre, duke u dhënë atyre shpresë. Ja çfarë ndodhi kur e panë atë për herë të parë:

 

“Një nga fëmijët më pyeti: Çfarë është ajo njollë e zezë? “U thashë se ishte maskë superhero. Pra, në sajë të kësaj, motra do të jetë në gjendje të bëjë gjithçka në jetë. ”

 

Mjekët i sigurojnë prindërit e tyre, duke u thënë atyre se njolla e zeze e Natalies nuk do të sjellë ndonjë problem në të ardhmen, prandaj ata vendosën ta linin atë ashtu siç është. Megjithatë, ata do të vazhdojnë ta monitorojnë atë, sepse ekziston rreziku që në të ardhmen të mund të shndërrohet në një melanoma.Vajza ka lindur një shenjë dalluese në fytyrën e saj – prindërit e saj e kthejnë atë në një superhero.

 

Mendohet se njolla e zeze e Natalie mund të rritet në të ardhmen, duke arritur të mbulojë një të katërtën e fytyrës së saj. Shpresojmë që ajo të bëhet një femer e fortë duke moa u bere viktim e talljeve të të tjerëve.

 

Në çdo rast, Natalie do të rritet e rrethuar nga dashuria e njerezve te familjes. Shumë njerëz tashmë e quajnë atë të bukur! Ndani këtë artikull me të dashurit tuaj në Facebook!