Ushqimet e shpejta konsiderohen si ndër ushqimet më të dëmshme për organizmin. Përmbajta e lartë e kriprave dhe yndyrës ka si pasojë obezitetin dhe disa dëmtime të tjera në shëndet. Por nëse bëhemi pak optimistë tek këto ushqime mund të gjejmë disa të mira.

 

– Kursejmë kohë
-Krijojmë ndjesinë e ngopjes
-Nëse nuk e teprojmë marrim proteinat e nevojshme për organizmin
-Konsumojmë një ushqim të shijshëm.