Një 20 vjeçare ka humbur jetën, ndërsa është gjetur nga shoqet e dhomës, e shtirë në krevat.

Studentja britanike e kri.minologjisë, humbi jetën krejt papritur ndërsa zyrtarët e kanë cilësuar ende një vd.ekje mister.

Por sipas Daily Mail, nëna e saj në një komunikim që pati me mediat britanike, tregoi se vajza e saj ishte e fiksuar pas peshës, dhe pinte rregullisht, pilula të përbëra me uthull molle, për të mbajtur një peshë të ulët dhe stabël.

Ajo ka bërë thirrje prekëse për të gjitha femrat që sipas saj mbajnë dieta dr.astike, pasi kjo mund të sjellë fatkeqësi të tilla.