Marjana Cmeta është nusja që dy vite më parë akuzohet se he.lmoi vjehrrën e saj Lirie Lami, duke i shkaktuar asaj vde.kjen.

Ditën e sotme është shtyrë vendimi për të dhënë masën e dëni.mit ndaj saj.

Shkak është bërë mungesa e Prokurorit Besnik Muçi, pasi ky i fundit u emërua nga Presidenti si anëtar i Gjykatës Kushtetuese.

Gjykata nuk është njoftuar ende par prokurorin zëvendësues. Ndërkohë edhe avokatët mbrojtës kanë kërkuar kohë pasi kanë nisur disa kërkesa, por ende nuk kanë marrë përgjigje nga institucionet. E pranishme ishte Cmeta, ndërsa në cilësinë e trashëgimtarit të viktimës ishte i biri, Oltjon Lami.

Marjana Cmeta ak.uzohet për vr..asje për shkak të marredhënieve familjare. Seanca e radhës, ku pritet të bëhet mbrojtja dhe të jepet vendimi, do të mbahet me 4 nëntor ora 9:00.