Ka shumë arsye pse artistët në gjithë botën nuk i kanë marrëdhëniet mirë mes vete, e megjithëse shumë herë arsyeja kryesore është xhelozia dhe konkurrenca, shpesh herë ka arsye tjera edhe më personale.

E meqë kohët e fundit po përflitet shumë fakti se dy këngëtaret shqiptare me famë botërore, Dua Lipa dhe Rita Ora nuk i kanë aspak mirë marrëdhëniet mes tyre, edhe në vendin tonë shumë këngëtarë nuk flasin fare me njëri-tjetrin.

Disa i kanë zbuluar arsyet, e të tjerë jo por disa prej tyre edhe janë zënë publikisht duke bërë skandale.

Për më tepër mund të ndiqni galerinë.