Kryeministri i Indisë, Narendra Modi, sot ka bërë një veprim jo të zakontë për deytrën që ai mban. Sot ai ka pastruar plazhin e Mamallapuram nga plehrat gjatë shëtitjes së tij të mëngjesit dhe ka dhënë një mesazh për të gjithë liderët.

 

“T’i mbajmë pastër vendet publike’, ka shkruar ai në Twitter bashkëngjitur një video gjatë mbledhjes së mbeturinave që zgjati rreth 30 minuta.

 

Ky është një mesazh për të gjithë liderët në të gjithë botën, ku sot çëshja e mjedisit është shumë madhore. Aksionet e pastrimit kanë qenë të shumta dhe në vendin tonë, por efekti i tyre ka qenë i pakët.

 

Dhe lind pyetja po ky i yni a do e bente nje gjest te tille?