Bledar Toçi është efektivi i policisë i cili mbeti i pla,gosur në shtëpinë e Marsida Qatjas pasi u qëllua i pari me armë nga viktima Dritan Haxholli. Toçi u dërgua me urgjencë në spital, ndërsa më vonë në banesën e tij dhe të vëllait u gjetën disa doza ko kainë.

 

Marsida u shpreh se Bledari ishte i afërmi i saj dhe se me Dritanin nuk kishte asnjë lidhje dashurie, por këto dëshmi janë mohur nga vetë Qatja teksa po pyetej nga policia.

 

Etleva Delia nga “Panorama” mëson se autori i dyshuar i ngjarjes, Bledar Toçi, nuk ka folur në lidhje me krimin, duke thënë vetëm fjalinë:

 

Pse nuk vd iqa edhe unë…”.
Ndërsa personazhet e tjerë, duke përfshirë Marsida Qatjan dhe dy miqtë e saj, Xhuljo Biturku dhe Ermir Çela, kanë dhënë versione të ndryshme për ngjarjen.