Gentian Zenelaj dhe Rudina Dembacaj kanë treguar disa të fshehta që kanë ndodhur gjatë fëmijërisë së tyre.

Ata kanë pranuar se njihen që në fëmijëri, pasi janë të dy nga Lezha, por nuk kanë jetuar në të njëjtën lagje.

“Unë e kam mbajtur në prehër Rudinën”, është shprehur Gentian Zenelaj teksa ka shkaktuar të qeshura në studion e programit ‘Soiree’.

Gjithashtu Gentian Zenelaj është shprehur se po ta lëshonin Rudinën ajo do ndiqte ndonjë makinë dhe prandaj e mbante në prehër.