“A e ka vjedhur Edi Rama fytyrën e Ismail Qemalit?”, ka qenë pyetja e shtruar në emision, për të cilën kanë dhënë opinionet e tyre Arjan Çuri dhe Nard Ndoka. “E lë mjekrën dhe rrjetet e tij punojnë dhe e krahasojnë me të. Përpiqen t’i japin ushqim medias. Ismail Qemali e krijoi shtetin shqiptar, ky e shkatërroi shtetin shqiptar.

Ky nuk mbahet mend si kryeministër që ka një paragraf ose një postulatë që do mbahet mend gjatë në politikën shqiptare. Është një politikan i ulët, i rreshton mirë fjalitë, interpreton si aktor përpara”, tha Ndoka. “Nga burime të miat të brendshme brenda PS, ka urdhëruar berberin që mos t’ia presi më mjekrën, por vetëm t’ia rregullojë.

E ka dhënë këtë urdhër në mënyrë që mandatin tjetër ai të heqi portretin e Ismail Qemalit dhe të vendosë portretin e Skënderbeut. Kur t’i zgjatet mjekra në zgjedhjet e 2021 të jetë Skënderbeu dhe del fjala e eksponentit të PS, Spiropalit që thotë ‘Edi Rama Skënderbeu ynë’, tha Çuri. Lexo më shumë tek ZONEELIRE.AL