Gjatë intervistës në ”Real Story”, kryeministri Edi Rama thotë se përballë ka sfida dhe shqiptarët, ndërsa drejtuesit e opozitës i kishte pas.

Nga ana tjetër, Rama u shpreh se çdo ditë merret me rreth 200 shqiptarë. ”Unë nuk jam i dënuar t’i kem përballë, pasi i kam mbrapa. Unë përballë kam sfidat. Kam 200 shqiptarë në ditë që përpiqem t’u japë zgjidhje.

Dhe në fund të ditës, kam një ngushëllim të madh sepse them sot kam arritur të asistoj X njerëz. Ka disa profesorë që thonë pse kryeministri duhet të merret me këto. Unë merrem me të gjitha. Jemi një shpi e vogël dhe fatmirësisht jam i gjatë dhe i fortë. Këtu më të mirë se unë nuk ka dhe do punoj çdo ditë do të bëhem edhe më i mirë”.