Rudina Hajdari,deputete e PD, relativisht ka një karrierë të paktë në politikë.

 

Por falë angazhimit të saj dhe mbiemrit të madh që mban,ajo tashmë është një ndër figurat më të njohura në opozitë. Por deputetja Hajdari vihet shpesh në qëndër të vëmendjes falë gafave që bën gjatë fjalimeve politike.

 

E tillë ishte dhe gafa e sotme ku sipas saj, Lapraka është kryeqyteti i Tiranës. Deputetja Rudina Hajdari në teksa fliste për tryezën e thirrur nga OSBE-së për reformën zgjedhore dhe ndryshimin e sistemit elektoral, lëshoi perlën e rradhës.

 

Deputetja ka folur për ndotjen e mjedisit në zonën e Laprakës, që sipas Hajdarit është kryeqyteti i Tiranës. “Ndotja është e rëndë, në mes të Laprakës, kryeqytetit të Tiranës”.