Teksa ishin duke ndenjur në një stol, papritur gruaja bëhet agr-esive ndaj burrit të saj.

 

E gjitha ndodhi për shkak të veprimit të gruas kundrejtë burrit të saj. Në video shihet se gruaja përpiqet të hapë telefonin e burrit, i cili e kishte me “Face ID”. Ajo e ndjek burrin duke u përpjekur t’ia vërë telefonin në fytyrë, por ai nuk pranon dhe vijon ndjekja.

 

Burri ngrihet nga stoli dhe mbron fytyrën ndërsa ajo vazhdon ta ndjekë rreth e përqark zonës. Kjo lëvizje e veçantë vazhdon për rreth shtatë sekonda, pasi gruaja e përplasë atë në tokë.

 

Ai vazhdon të mbrojë fytyrën, por më në fund gruaja e zhbllokon telefonin dhe vraporn, për të parë çka në të.