Moderatorja Roza Lati njihet për natyrën e saj të drejtpërdrejtë dhe pa komplekse. Duke qenë se Roza bën shpesh xhiro nga zona e liqenit artificial në Tiranë, moderatorja ka pikasur një burrë të moshuar që bën veprime maniake.

 

“Kurse ma.njakët e liqenit, nuk janë ngopur akoma me vërdallisjet e tyre vd.ekatare. Këtë tipin e shoh çdo mëngjes… Herën tjetër do i dal me kamera para do e pyes “si nuk lodhe? Çfarë problem mendor ke?”- ka shkruar Roza Lati.

 

Moderatorja e ka fotografuar nga mbrapa burrin në fjalë, dhe duket se është e vendosur për t’ja çj.errur m.askën, ‘manjakut’ që vërdalliset nga liqeni.

PUBLICITET