Nuk është më çudi të shohim foto të tilla, si kjo që Demi Rose ka postuar së fundmi në rrjetin e saj “Instagram”.

Shfaqet e zhve shur në një vaskë dhe e mbuluar me petale trëndafilash.

Demi provoi sërish se është një “superstar” me këtë foto, në të cilën ka përdorur strategjinë me petale, për të mbuluar zonat e saj int ime.