Mbrëmja e djeshme nuk ka qenë aspak e këndshme për Rezarta Shkurtën. Pas st.uhisë që përfshiu vendin, dukes se shtepia e Rezarta Shkurtës është përshirë nga flakët.

Vetë këngëtarja ka bërë me dije rr.ezikun që ka kaluar ajo dhe familja e saj, përmes një postimi në rrjete sociale.

“Nata e mbrëmshme për ne u mbyll kështu. Dua të falenderoj nga zemra policinë e Shtetit dhe zja.rrfikësen që në kohë rekord erdhën e vepruan, duke na sh.pëtuar nga kjo situatë me d.ëme të pakonsiderushme,”- teksa ka shfaqur në postimin e saj, bombulat e zjarrëfikëses të djegura.