Në momentet kur toka fillon të dridhet papritmas gjëja e parë që të thotë instinkti të bësh është që të dalësh me vrap nga ambientet e mbyllura.

 

Këtë kanë bërë shumë qytetarë ditën e sotme, por njëri prej tyre (dhe ndoshta jo i vetmi) ka dalë siç ishte me robdishan.

 

Videoja e personit me robdishan bëri xhiron e rrjetit, por sipas asaj që thotë një qytetar  bëhet fjalë për një personazh publik.

 

Sipas tij, burri me robdishan është në fakt biznesmeni Armand Peza. Qytetari thotë më tej se është i sigurt që bëhet fjalë për Pezën pasi punon në atë zonë dhe e kanë parë edhe të tjerë.

 

Mesazhi i plotë i qytetarit:

Ky burri është Armand Peza. Isha aty..Doli dhe e panë edhe të tjerë.”
Mesa duket tërmeti e paska kapur në moment të ‘sikletshëm’ Armandin (nëse është vërtet ai).