Një foshnje është kapur në kamera duke u zvarritur në njërën nga autostradat e Vietnamit.

Gjëja e fundit që presin të shohin disa persona që po vozitnin për në autostradë do ishte një foshnjë.Sapo shoferi i veturës merr harkun për të bërë kthesë rrugës, në distancë sheh diçka duke lëvizur.

Në afërsi, ata kuptojnë që është një foshnjë dhe frenojnë, gjersa disa dëshmitarë e marrin dhe e largojnë nga rruga

PUBLICITET