Moderatori Arian Çani merr mesazhe të shumta ndërkohë që “Zone e Lire” është në transmetim direkt. Disa prej tyre lexohen me zë nga vetë moderatori i emisionit.

Në studio po promovohej një këngë e Capital T, por duke qenë se Ledio nuk e kishte gati videon, moderatori vendosi të vendoste vetë.

Çani mori celularin e tij dhe e bëri gati videon nga YouTube. Por, ndërsa mbante celularin e tij të drejtuar nga kamera, erdhi një mesazh jo fort i këndshëm:“O k**”, shkruhet në mesazh.

Nuk dihet nëse mesazhi ishte i qëllimshëm për t’u kapur në atë moment nga kamera, apo ishte thjesht një rastësi e jo e mirë.