Pas Valdrin Pjetrit dhe Agim Kajmakut, opozita thekson se zotëron dokumente të pakundërshtueshme edhe për tre emra të tjerë kryetarësh bashkie, të cilët kanë të shkuar kriminale.

Javën e ardhshme pritet të bëhet publik një tjetër emër, kurse Prokuroria po mundohet me sa ka në dorë të shpëtojë Kajmakun me atë historinë e postës, në mënyrë që të mos i marrë shenjat e gishtrinjve.

Votimet e 30 qershorit u hodhën poshtë nga Raporti i OSBE-ODHIR.