Morena Tarkau është një ndër blogeret më e komentuar në mediat rozë.

Kjo për faktin se llogarinë e saj në Instagram reklamon herë pas herë jetën luksoze që bën gjithashtu dhe format esaj bom bastike.

Ajo ndiqet nga shumë fansa në rrjetet sociale të cilët i mban të përditësuar me të fundit nga veprimtaria e përditshme.

Së fundmi ajo ka publikuar një foto ku në pah ka vënë të pasmet e saj bombastike me një mesazh :

‘Shumë seksi për të’ duke mos sqaruar më tej se për kë ishte mesazhi.