Presidenti është i sinqertë kur tha sot se më “çmendët”… Por është i pavërtetë kur shton: “Ç’është kjo pyetje kaq absurde që më bëni të gjithë: A do shkoj tek Parlamenti?!” Në fakt pyetja ishte: A do shkosh para komisionit hetimor për shkarkimin tënd?!

 

Ai është i sinqertë kur thotë se “Kryetarit të Shtetit, i takon të jetë shembull i bashkëpunimit institucional”. Por është i pavërtetë kur tha se “në këto 2 vite kam bërë gjithçka për të vendosur këtë bashkëpunim, në respekt të plotë të Kushtetutës, shtetit ligjor dhe interesit publik.” Sepse, e kundërta është e vërtetë.

 

Ai është i sinqertë kur thotë se mezi pres të kthehem tek Parlamenti. Sepse Ilir Meta e di që nuk do të jetë më President.

 

/Marrë nga Alfred Pez@, blogu personal