Këtë që i ka ndodhur një nënë, nuk mund as që ta imagjinojmë, prandaj mos ta injorojme dhe ta marrim parasysh për të parandaluar një tragjedi.

Një nënë është bërë shkakëtare për humbjen e fëmijëve të saj.

Ajo i ka mar jetën fëmijët e saj pa vetëdije duke u dhënë mëngjesin.

Të ditur janë bërë vetëm emrat e fëmijëve Agustin dhe Maria.

Nëna e tyre u kishte dhënë mëngjesin fëmijëve para se të shkonin në shkollë.

Por pas dy orësh nënën e marrin në telefon për t’i thënë se fëmijët e saj ishin në gjendje të rëndë në spital.

Sipas mjekut, fëmijët ishin në gjendje të keqe dhe nuk mund t’i kontrollonte dot ethet e tyre për shkak të një bakteri të quajtur salmonelë.

Ky bakter është i pranishëm në ushqime dhe shkatërron organet e fëmijëve nëse ata konsumojnë ushqime të infektuara.

Pas disa testeve, mjeku arriti në përfundimin se bakteri ishte marrë nga fëmijët në mëngjes.

E ëma kishte përdorur telefonin gjatë kohës që gatuante.

Telefonat përmbajnë baktere që përfundojnë në ushqime dhe kanë pasoja fatal e për shëndetin.

Dy fëmijët ndërruan jetë në spital, ndaj tregoni kujdes kur gatuani