Sipas disa dëshmitarëve, një klient i një restoranti ka q ëlluar për v dekje një kamerier në periferi të Parisit për shkak se e la të priste gjatë për një sanduiç.

Kolegët e kamerierit të sul muar thirrën policinë pasi ai u që llua në kraharor me një pi stoletë në lagjen Noisy-le-Grand, 15 kilometra në lindje të Parisit.

Përpjekjet e mjekëve për të shpëtuar kamerierin 28 vjeçar dështuan dhe ai vd iq në vendin e ngjarjes. Su lmuesi është larguar menjëherë nga restoranti.

Policia ka nisur hetimet lidhur me këtë rast.

Të tron ditur nga ngjarja e pazakontë, banorët e kësaj zone u mblodhën para restorantit ku ndodhi vra sja. “E vr anë për një sanduiç?”, pyeti dikush që nuk mund të besonte.

“Ashtu po thonë. Ky është një restorant i qetë dhe pa probleme. Është hapur para disa muajsh”, u përgjigj një grua 29 vjeçe.

Disa persona të tjerë thanë se niveli i kr imit në këtë zonë është i lartë, kryesisht për shkak të përdorimit të dro gës dhe personave të de hur, por jo për arsyen që e solli vra sjen e kamerierit, shkruan “The Guardian”./Insajderi