Këngëtarja e njohur Zaimina Vasjari njihet për linjat e saj perfekte trupore.

Edhe pas linjës së vajzës ajo ka arritur që t’i ruajë linjat dhe tani po konsiderohet si një ndër nënat më s eksi të estradës.

Zaimina në Instagram publikon shpesh foto ku tregon këmbët se fustaniksi, e njësoj ka vepruar edhe tani ku fustani super i shkurtër gati sa nuk i ka zbuluar gjithçka.

Këngëtarja pjesën intime e ka mbuluar me dorë.