Tra ktet e shperndara naten neper Shkoder, organizuar nga 4-5 persona, nuk perfaqesojne interesat e qytetareve shkodrane dhe as interesat e demokrateve te ndershem shkodrane.

Thjesht duan te largojne vemendjen nga abuz imet shume vjecare te bera ne Bashkine Shkoder, dhe nuk e ndryshojne dot faktin se pas nje jave ky abuzim do perfundoje njehere e mire.

Valdrin Pjetri nuk eshte e keqja e Shkodres. Nuk eshte ai qe ka abu zuar dhe ka shper doruar pafund fonde publike. Valdrin Pjetri nuk eshte shkaktar i gjendjes se mjerueshme, ku gjendet qyteti i Shkodres sot.

Ne pak muaj te gjithe banoret e Shkodres do shikojne realitetin ndryshe, te një qyteti qe do administrohet dhe menaxhohet me perkyshtum dhe devitshmeri.

Qente le te lehin, karvani ecen perpara.

Dite me te mira do vijne per Shkodren dhe banoret e saj.