Partia Demokratike ka sul muar sërish këtë shtunë Valdrin Pjetrin, kryebashkiakun e ri të Shkodrës i zgjedhur në votimet e 30 qershorit.

Përmes Sekretarit të Përgjithshëm të PD Gazment Bardhi, demokratët ak uzuan kryeministrin Rama, pasi sipas tyre ai tashmë e di shumë mirë se Valdrin Pjetri ka qenë i dën uar më parë për çështje dr oge në Itali dhe se pavarësisht kësaj ka vendosur ta emërojë kandidat në Shkodër.

Bardhi: Dje, Rama e detyroi Pjetrin të masht ronte qytetarët e Shkodrës se nuk kishte qënë asnjëherë i lidhur me kr imin e organizuar dhe i dën uar. Rama e ka të mundur ta verifikojë brenda 24 orëve me strukturat e tij nëse Pjetri ka qënë i arre stuar dhe i dën uar në Itali.

Por hesht. Nuk i mbetet vetëm të ikë me turp bashkë me Valdrinin për atë që po i bën Shkodrës, siç bëri me Kavajën, Krujen, Laçin, Vorën, Tepelenën….duke detyruar qytetarët të përfaqësohen me trafi kantë dr oge dhe njerëz të rrëzikshëm.