Një shqiptar nga qyteti i Prizrenit ka bërë një gjest që e ka lënë pa fjalë policinë e këtij qyteti. Kjo gjë është bërë e ditur nga zyra për informim e Komunës së Prizrenit. Bëhet e ditur se ky qytetar ka gjetur një portofol me para dhe e ka dorëzuar atë në polici.

 

Njoftimi i plotë:

Me datë 07.08.2019 një qytetarë i Prizrenit, i cili kishte qenë në ‘Tregun e gjelbër’ në Prizren, ka gjetur një kuletë me para, dokumente dhe gjësende me vlerë. Qytetari i cili e ka gjetur kuletën duke vepruar ndërgjegjshëm, e ka dorëzuar kuletën në Stacionin policor në Prizren.”

Më pas pasi policia ia ka dorëzuar portofolin personit që e kishte humbur. E si përfundim mund të thuhet se shqiptari ka dhënë një leksion qytetarie.