I rrëm ben vajzën 4 vjeçe, ish-partnerit të saj dhe ia dorëzon pedof ilit. 23-vjeçarja Carmen Howe, u arrestua nga policia amerikane e New Orleans, pasi policia e gjeti vajzën disa qindra kilometra larg shtëpisë së saj, teksa duhet të ndodhej me të atin.

Pas deno ncimit të burrit, nisën kërkimet, të cilat provuan se vajza ishte në duart e një ped ofili në Texas, duke bërë që të nisin kërkimet për ta shpëtuar.

Druhej se burri mund ti bënte diçka të keqe, apo ta shiste te ped ofilë të tjerë, duke e përdorur për të prodhuar materiale pe do-por nografike.

Kështu agjentët zbuluan një trafik të vërtetë qeniesh njerëzore, ku ishin përfshirë edhe të mitur të tjerë, shkruan noa.al.

Vogëlushja i ishte besuar të atit nga gjyqtari, por nëna nuk e kishte pranuar kurrsesi një situatë të tillë, kështu me rrëmbimin e vajzës dhe dorëzimin në duart e ped ofilit, kishte menduar që të ndëshkonte ish-partnerin.

Gjatë arratisë në mes të muajit korrik, Carmen, kishte telefonuar ish-in dhe në këtë mënyrë arriti të lokalizohej nga policia. Tashmë ajo aku zohet për prost itucion, rrë mbim dhe thyerje të urdhrit të mbrojtjes. /NOA