Ai është një nga reperët më të njohur në tregun muzikor shqiptar dhe vazhdimisht ka sjellë hite për publikun shqiptar.

Megjithatë një foto e publikuar në rrjetet sociale ka shqetësuar disi fansat e reperit, pasi duket se është fashuar në këmbë.

Rperi shihet se ka disa fasha, por me shumë gjasa është lëndua gjatë stërvitjes në palestër, mirëpo, ky lëndim nuk e ndaloi aktivitetin e tij fizik.