Meteorologët parashikojnë shira të rrëmbyeshëm dhe erëra të forta

 

Bukfalisht thuajse gjithë rajoni i Ballkanit përfshirë dhe Maqedoninë do të përfshihet nga cikloni i fuqishëm Silvio i cili do të sjellë me vete shumë të reshura të shiut, erë të fuqishme, bubullima si dhe mund të ketë vërshime në shumë vende.

 

Sipas analizës së fundit më së shumti pritet që të përfshihen vendet si Sllovenia, Kroacia, Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Mali i Zi, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut.

 

Për shkak të kësaj situate që pritet të krijohet në gjithë Ballkanin, shtetasit shqiptarë rekomandohen që të kenë sa më shumë kujdes derisa lëvizin jashtë vendit.