Detyrim paraqitje ka dhënë gjykata e Shkodrës për dy inspektoret e tjerë të bashkisë, të arrestuar në kuadër të operacionit ”Akomoduesi 2”

Idlir Dibra dhe Gege Nika u lanë të lirë nga kjo gjykatë pas shqyrtimit të provave.