Teksa çmimet e faturave në Jug të Shqipërisë kanë kapur majat, ishujt grekë janë në një tjetër nivel.

 

Bëhet fjalë për Mikonos, një prej ishujve më të famshëm të Greqisë, ku çmimet e një vakti janë stratosferike.

 

Një kupon në një prej restoranteve atje është bërë viral në rrjetet sociale, kryesisht ato greke.

 

6 kallamarë janë faturuar me çmimin 591 euro, 1 Sprite dhe 1 Coca Cola 15 euro secila, 2 gota Prosecco (verë italiane) 136 euro, me një total prej 836 eurosh.