Një video e publikuar në Facebook, tregon traditën e tmerrshme në një fshat diku të Turqisë. Ditën e dasmës, kur nusja arriti në oborrin e shtëpisë së dhëndrit, në prani të të gjithë të ftuarve, dhëndri godet me shuplakë nusen.

 

Pasi nusja ulet dhe dhëndri ia heq vellon, ai i bie shuplakë asaj për të përmbushur kështu traditën e çuditshme, transmeton Gazeta Express.

 

Madje, ajo që është edhe më e tmerrshme, është fakti se të pranishmit e duartrokasin këtë akt të pabesueshëm.

Bu nerenin öküzü ne tür bir yaratık bu 😡 😬Yeminle sinirim bozuldu Böyle adetler yerin dibine batsın emi 😡Hayır birde alkışlıyolar ☹☹☹

Pubblicato da Ayarsız Hatun su Mercoledì 15 novembre 2017