Jordan Abudl Hana Mahmoud Karim, 36 vjeç lindi në prill të këtij viti në një klinikë private në Aman dhe solli në jete një djalë të shëndetshëm.

Hana, e cila lindi foshnjën me prerje cezariane ka thënë se “mjeku që kreu lindjen, në barkun e saj ka harruar telefon celular”.

Gruaja zbuloi atë vetëm pasi u largua nga spitali. Barku i saj në një moment filloi të dridhet, ndërsa ajo vuajti dhimbje të tme.rrshme. Kjo u zbuluar përmes X-rrezeve në një spital publik, ku u pa se në trupin e 36-vjeçares gjendet një objekt.