Kryetari i PD, Lulzim Basha kishte lajmeruar nje dalje per mediat ne oren 19:00.

Edhe pse ora ka kaluar 19:20, Lulzim Basha akoma nuk ka dale ne konference.

Akoma nuk dihen arsyet e kesaj vonese. Ndoshta eshte deklarata e forte e SHBA e cila rrezoi Meten dhe tha se njeh vetem daten 30 qershor si date zgjedhjesh.

Ose, ndoshta eshte ajo qe te gjithe kemi ndermend… akoma si ka dale gjumi.