Sali Berisha ka lënë në mes “revolucionin”, 4 ditë para zgjedhjeve dhe siç duket nuk do të ketë asnjë llojë përgjegjësia nga idiotsit e idiotit që ka vënë në krye të partisë Lulzim Basha.

Ai është filmuar duke udhëtuar i vetëm në drejtim të Vjenës i shoqëruar nga ambulanca dhe një roje, apo infermier, i cili ishte me çanta mjeksore, apo thjesht një truk,

për ta përcjell pacientin e hershëm larg syve të njerëzve, pra fshehurazi. Raportohet se Berisha ka shkuar për një shërbim mjekësor në Vjenë, gjë që e bën shpesh.