Të gjitha gratë janë të të njëjtit mendim kur vjen stina e verës: Flokët duhet të jenë larg fytyrës me patjetër! Dhe nëse deri këtë vit ka patur një model perfekt për këtë ai ka qënë flokët e kapura top në majë të kokës. Mesa duket 2019 është viti i ndryshimeve.

Rethi extra large ka ardhur për ta ndryshuar këtë modë njëherë e mirë. Ndoshta nuk keni menduar të vini një aksesor koke që nga viti 2008.

Në ketë vit rrathët e kokës ishin më kulmin e popullaritetit sidomos nga seriali Gossip Girl, Tani rrathët janë rikthyer falë markës së njohur Prada që i inkorporoi ato në sfilatën e Pranverës 2019.