Anna Lika njihet për karakterin e saj moskokëçarës dhe për faktin që flet hapur për çdo gjë të sajën, sado personale të jetë.

Këtë radhë e ftuar në “Thumb”, aktorja tregoi se i kishte ndodhur që djali që kishte qejf të ishte gej.

Ajo rrëfeu edhe bisedën që kishin bërë bashkë pas këtij lajmi.

“Po më ka ndodhur. Nuk jam zhgënjyer, pastaj u bëmë shumë shokë. Unë nuk e kam shprehur kurrë kur kam dikë qejf. Kam një metodë timen: bëj sikur nuk i kam qejf. Dhe ata më vinë vetë. Ky s’vinte.

E pyeta pastaj: ‘A kam ndonjë gjë unë personalisht?’. Jo tha thjesht ke një gjë që s’më duhet mua. E mirë i thashë, të paktën s’është problem im,”- tha Anna Lika duke qeshur.