Takimi i djeshëm i Edi Ramës në Shkodër është shoqëruar me tensione të larta pasi paralelisht me të, simpatizantë dhe mbështetës të opozitës, por edhe qytetarë të thjeshtë kanë protestuar kundër kryeministrit të vendit.

 

Nisur nga kjo, rrjeti kla shpërtthyer në mënyra nga më të ndryshmet, por ne kemi zgjedhur një nga memet më pikante.

 

Fotoja më poshtë ku Haradinaj “thotë” se “me aq policisë sa kishte Rama në Shkodër unë bëj miting në Beograd”, po bënë xhiron e rrjeteve sociale.

 

Më shumë se 2 mijë forca policore ishin dje në Shkodër për takimin e Edi Ramës. Veç revoltës për provokimin ndaj shkodranëve në rrjet nuk mungon ironia dhe humori.