Astrologët kanë renditur cilësitë e meshkujve që i përkasin shenjave të mëposhtme.

Lexoni më poshtë:

Peshorja

Mashkulli i Peshores është shumë i vëmendshëm ndaj pamjes së jashtme të gruas së tij, i cili duhet të jetë i stilit të lartë. Por ai nuk është i kënaqur me njerëzit sipërfaqësor: për atë, i cili kërkon marrëdhënie të qëndrueshme, është thelbësore që të ndërtojnë një marrëdhënie të qëndrueshme me një person me një kalibër të caktuar. Ai urren njerëzit vulgarë, duke preferuar gratë e sofistikuara dhe inteligjente. Ai e do ushqimin e mirë dhe mjediset e rafinuara: dritën jeshile për jetën shoqërore.

Shigjetari

I hapur për çdo përvojë, ai ka nevojë për një grua pranë atij që është trime dhe e gatshme për të eksploruar. Dritë e gjelbër për sportet në natyrë, udhëtime ditore, udhëtime aventureske: për të, jeta është një zbulim i vazhdueshëm. Ai është i hipnotizuar edhe nga gra të arsimuara, të informuara dhe të vëmendshme, të cilat i japin stimulim të vazhdueshëm mendor dhe intelektual. Shenjë e zjarrit, është i animuar nga një pasion i fortë, të cilin duhet ta dini se si ta ndizni nxehtësinë.

Bricjapi

Bricjapi është konkret dhe kokëfortë, ai ka nevojë për një grua që ta mbështesë atë në atë që është më e dashur për të: ngjitje sociale dhe profesionale. Nëse po planifikoni të dilni me të, mbështetuni në planet e tij afatgjata dhe shpjegoni se jeni gati të prisni në shtëpi, ndërkohë që ai përfundon takimet e gjata të zyrës. Bëhuni të varur kur është i sigurt.