Operatori i Shpërndarjes së Energjisë OSHEE njofton se nesër më datë 5 qershor do të ketë ndërprerje të energjisë në disa zona në Tiranë, për shkak të investimeve në kabinat elektrike.

Stakimi i energjisë do të fillojë nga ora 09:00 dhe deri në orën 16:00, në zona të dryshme dhe orare të ndryshme.

09:00-16:00/rruga “Gjergj Legisi”, rruga “Besim Fagu” pranë rrugës “5 Maji”
11:00-14:00/rruga “Gjon Kastrioti”, rruga “Lord Bajron”
09:00-15:00/rruga “Thoma Filipeu”, rruga “Idriz Dollaku”, rruga “Arkitekt Sinani”, rruga “Mihal Grameno”, rruga “Todi SHkurti”
4.09:30-15:00/ rruga e Dibrës pjesërisht, rruga “Memo Meto”, rruga “Ferit Xhajko”