Ndonjëherë personi që e keni përpara jush mund të jetë i dashuruar me ju, por ju ende po e kuptoni këtë gjë.

Ndoshta ju jeni shokë dhe rrini shumë së bashku dhe të tjerëve gjithmonë ua bëni me dije se jeni vetëm shokë dhe se “nuk ka asgjë mes kush”.

Edhe pse nuk ka mënyra të sigurta të cilat mund të ju tregojnë që një person është i dashuruar në ju – atëherë ka disa shenja të tilla të cilat mund t’ua shfaqin këtë gjë.

Ata vërehet që kënaqen shumë kur janë pranë jush pasi gjithmonë buzëqeshin

Ata ua ngulin sytë juve shumë shpesh

Ju kushtojnë vëmendje të madhe

Keni përkrahje nga ata si në kohë të mira ashtu edhe në kohë të vështira

I mbajnë në mend gjërat e vogla të cilat ju ua keni thënë

Ju prezantojnë te miqtë e tyre të ngushtë.