Nëse nuk dëshiron të lyheni me mjete të ndryshme kimike për t’i dëbuar mushkonjat, ka një prodhim i shtëpisë i cili i dëbon jo vetëm mushkonjat, po edhe bubrrecat e mizat, transmeton Gazeta Metro.

Për këtë preparat nevojiten vetëm dy përbërës.

Është shumë i thjeshtë dhe i lirë, gjithçka që ju nevojitet është një karanfil (Eugenia caryophyllata).

Limonin priteni përgjysmë, e pastaj në secilën gjysmë nguleni një karanfil. Pas kësaj, limonin vëreni pranë vendit ku fleni, dhe kjo me sukses do t’i dëbojë mushkonjat nga dhoma juaj e fjetjes.

Po ashtu, ata që e kanë provuar, thonë se ndikon edhe kundër bubrrecave e mizave, e pos kësaj është mënyrë e mirë edhe për freskimin e ambientitn.